Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: In scurt timp va face un anunt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Daniel Constantin a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca Victor Ponta va face un anunt in maxim o luna de zile si va spune daca se alatura formatiunii Pro Romania.

“Am vorbit multe, o sa va spuna dansul. Victor Ponta e un politician foarte bun si o personalitate puternica. Un astfel de anunt cu siguranta trebuie sa il faca dansul. (…) O astfel de decizie majora trebuie sa vina din partea domniei sale. Haideti sa mai asteptam cateva zile, o luna de zile si dansul cu siguranta isi va anunta viitorul. A spus ca nu mai este in PSD cu regret. Cred ca in scurt timp va face un anunt”, a declarat pentru AGERPRES Daniel Constantin, intrebat daca fostul premier se va inscrie in noua formatiune politica.

Daniel Constantin a lansat la finalul lunii mai partidul PRO Romania, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane.

Duminica, Daniel Constantin a fost prezent in comuna Jina (judetul Sibiu), la un festival cu o traditie de 47 de ani, la care au participat ciobani din patru judete — Sibiu, Alba, Valcea si Arges.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2