Daniel Constantin: Preocuparea Pro Romania e sa semnalizeze si sa corecteze derapajele economice ale Guvernului

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele proiectului politic Pro Romania, deputatul Daniel Constantin, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca principala preocupare a sa si a colegilor sai este sa semnaleze si sa propuna solutii de corectare a derapajului economic pe care il constata la Guvern, informeaza AGERPRES.

„Principala preocupare pe care o au colegii care provin din diverse medii, si privat, si public, a fost legata de starea economiei. Si cred ca acesta este mesajul pe care public trebuie sa-l transmitem, ca ce ne preocupa si ceea ce vom face in perioada urmatoare va fi sa incercam nu doar sa semnalizam, ci si sa propunem modalitati prin care sa fie corectate derapajele economice pe care, din pacate, le constatam la Guvern.

Eu spun cu regret lucrul acesta, pentru ca sunt una din persoanele care, la sfarsitul anului trecut, am incercat, alaturi de cei de la PSD, sa definitivam un program de guvernare comun PSD-ALDE, care spunea una. In realitate vedem ca s-a implementat altceva si asta, sigur, a condus la foarte multe derapaje”, a spus Daniel Constantin, dupa o intalnire cu colegii sai de proiect politic din zona Clujului.

Daniel Constantin a mai afirmat, in conferinta de presa sustinuta alaturi de deputatul Mircea Irimie, ca proiectul sau politic are, in prezent, sapte parlamentari si nuclee de dezvoltare in 37 de judete.

Pe 4 septembrie, Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu au anuntat lansarea unui nou proiect politic, Pro Romania, prezentat ca o alternativa la oferta partidelor.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole