Daniel Constantin: Principala noastra preocupare este consolidarea guvernarii

Reclame home 1
Reclame home 1

daniel-constantinCopresedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat vineri, la Oradea, ca, din punctul de vedere al partenerilor de guvernare ai PSD, „mesajele sunt bune, clare, de continuare a guvernarii”, chiar daca situatia actuala din randurile social-democratilor „nu este placuta pentru o coalitie din guvernare”, informeaza Agerpres.

‘Principala noastra preocupare este consolidarea guvernarii. ALDE are patru ministere pe care le conduce, unde incearca sa implementeze politicile prevazute in programul de guvernare, dar si politicile ALDE pe care le-am promovat la nivel national. Pe de alta parte, sunt 14 secretari de stat care administreaza domenii foarte importante.

Cu alte cuvinte, avem un rol extrem de important in ceea ce inseamna viata de zi cu zi a romanilor. Daca se traieste bine in tara, este si meritul ALDE. Daca sunt probleme, cred ca avem si noi o parte din vina si trebuie sa ne asumam acest lucru. De aceea preocuparea noastra majora este sa ducem la bun sfarsit programul de guvernare pe care l-am asumat ca si USL in anul 2012’, a spus Constantin, intr-o conferinta de presa.

El a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca situatia actuala din PSD se resimte „rau” in randul formatiunii politice pe o reprezinta, subliniind, totodata, ca „nu este o situatie placuta pentru o coalitie la guvernare”.

„Din experienta trecuta, pot sa spun ca am guvernat bine atunci cand a existat liniste in coalitia de guvernare. Si cred ca am avut capacitatea, nu doar in trei ani, cat am guvernat impreuna, ci in patru ani, de cand s-a constituit USL, am avut rezultate foarte bune si am gasit toate parghiile ca sa nu iesim in public cu anumite probleme care au mai existat intre noi si exista intre oameni, dar intre aliati politici, cu interese politice diferite. M-as bucura foarte tare ca toate aceste dispute din PSD, fara sa dau eu sfaturi — dar eu m-as bucura ca si aliat — sa fie tinute cat mai mult in interiorul PSD, sa nu se iasa in public. Cred ca este important, astazi, sa capitalizam rezultatele unei guvernari foarte bune”, a afirmat Constantin.

El a mentionat ca, din punctul de vedere al ALDE si UNPR, partenerii de coalitie ai PSD, mesajele sunt foarte bune, clare, in sensul continuarii guvernarii.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole