Daniel Constantin: Pro Romania nu va face aliante politice pana dupa alegerile parlamentare din 2020

Pro Romania nu va face aliante politice cu niciun partid, cel putin pana dupa alegerile parlamentare din 2020, formatiunea politica urmand sa aiba si propriul candidat la alegerile prezidentiale, dar acesta nu va fi Victor Ponta, a anuntat joi prim-vicepresedintele Daniel Constantin, informeaza AGERPRES.

“Vom avea candidat la prezidentiale. Vom participa cu structurile noastre si la alegerile locale si la cele parlamentare. Sigur ca dupa acest moment, daca alte partide vor considera ca ideile noastre sunt bune si vom fi compatibili, ne gandim sa facem aliante, dar dupa alegeri. (…) Victor Ponta a anuntat ca nu candideaza in 2019 si nu va candida”, a declarat Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa, la Ramnicu Valcea.

Liderul Pro Romania a adaugat ca noua formatiune politica va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare din primavara anului viitor, candidatii urmand sa fie anuntati in primele luni ale anului 2019.

“Vom avea probabil un congres in primele luni ale anului 2019 ca sa nominalizam candidatii pentru alegerile europarlamentare si, dupa aceea, la europarlamentare sper sa obtinem un rezultat cel putin egal cu ceea ce ne arata sondajele bune in momentul de fata. (…) Chiar daca nu dau un pronostic pe procent, pot sa va asigur ca Pro Romania va avea pe liste la europarlamentare cele mai bune nume, cei mai buni oameni sub raportul experientei dintre toate partidele. Vom avea oameni mai buni si decat PSD-ul, si decat PNL-ul, si decat ALDE. Stim in linii mari cum va arata lista”, a spus Daniel Constantin.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2