Daniel Constantin (PRO Romania): Vom sprijini in continuare Guvernul Sorin Grindeanu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PRO Romania, Daniel Constantin, a declarat miercuri ca partidul sau sustine Guvernul Grindeanu si ca nu stie ce i se poate reprosa sefului Executivului, din moment ce problemele care au fost dezbatute – fondul suveran, codurile penale si legea salarizarii – sunt “in Parlament, nu sunt neaparat la Guvern”, informeaza AGERPRES.

“Vom sprijini in continuare Guvernul Sorin Grindeanu. Eu, personal, cred foarte mult in bunele intentii pe care domnia sa le are, dar nu vom ezita, atunci cand va fi cazul, atunci cand lucrurile nu vor merge bine, sa tragem un semnal de alarma.

In acest registru, pentru ca vorbim de premierul Sorin Grindeanu, sigur, ma intreb si eu, ca si coleg al domniei sale in Guvern, de ce aceasta agitatie in ultimul timp cu posibila schimbare a premierului? Sigur ca sunt anumite suspiciuni pe care cred ca toata lumea le are in minte, dar putini le discuta. Poate ca la momentul respectiv vom discuta de ce exista astazi intentia unora sau altora de schimbare chiar a premierului Sorin Grindeanu”, a declarat Constantin, la sedinta de constituire a Biroului National Provizoriu al PRO Romania.

Constantin a precizat ca a votat legea salarizarii, dar a apreciat ca este o lege perfectibila.

“Si noi am fost printre cei care au votat legea salarizarii, chiar daca si acolo sunt anumite imperfectiuni. Cu bune, cu rele, noi am votat ‘pentru’, pentru ca credem ca intr-adevar trebuie sa imbunatatim nivelul salarial in tara noastra, dar atragem atentia ca este o lege perfectibila, o lege care vizavi de sustenabilitate trebuie sa ne spuna ministrul de finante, dar o lege fata de care trebuie sa ne raportam pentru a o corecta in perioada urmatoare, acolo unde s-au inregistrat deficiente”, a afirmat presedintele PRO Romania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *