Daniel Constantin: Suspendarea presedintelui – unul dintre motivele pentru care Dragnea si Tariceanu s-ar putea desparti

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele executiv al Pro Romania Daniel Constantin este de parere ca subiectul privind suspendarea sefului statului ar putea fi unul dintre motivele pentru care liderii coalitiei de guvernare – Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu – s-ar putea desparti la un moment dat.

Daniel Constantin a declarat, luni, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca exista tema suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in conducerea PSD, mentionand ca a mai fost o astfel de tentativa in 2016, insa el si liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu s-au opus.

Constantin a adaugat ca Tariceanu nu a fost de acord nici atunci cu aceste demers si nu va fi nici acum.

“Este o tema care revine de fiecare data cand intervine un conflict intre Guvern si presedinte sau intre Parlament si presedinte. Va spun ceva: exista aceasta – nu stiu daca sa-i spun obsesie – exista aceasta tema a suspendarii presedintelui, din pacate, in conducerea PSD. Va spun lucrul aceasta pentru ca a mai existat in trecut. A mai fost o tentativa la sfarsitul anului 2016 sau inceputul anului 2017. Nu s-a facut atunci suspendarea, nu se va face nici acum dintr-un motiv foarte simplu. Indiferent de adversitatea pe care am afisat-o fata de domnul Tariceanu, nu a fost de acord nici atunci, nici acum nu va fi de acord. Nici eu nu am fost de acord atunci”, a spus Daniel Constantin.

El a adaugat ca, in acel moment, a avut loc o discutie pe aceasta tema, impreuna cu Calin Popescu-Tariceanu, si amandoi au fost de acord sa nu se alature unui asemenea demers.

“Am avut o discutie si impreuna cu Tariceanu am spus foarte clar ca nu ne bagam pe aceasta zona a suspendarii presedintelui, pentru ca obiectivele noastre sunt altele, sa guvernam, sa aducem progres. Ca atare nu cred ca va… si poate acesta va fi unul dintre motivele pentru care cei doi se vor desparti la un moment dat. Nu vreau sa spun mai mult, dar a existat aceasta tema si atunci foarte serios pusa, noi ne-am opus”, a aratat Constantin.

Interviul integral cu Daniel Constantin urmeaza sa fie difuzat in cursul zilei de luni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1