Daniel Constantin: Vrem sa-i convingem pe agricultori sa constituie cooperative

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

fermier-agriculturaConstituirea cooperativelor reprezinta urmatorul pas in dezvoltarea agriculturii romanesti, aceste structuri asociative urmand sa beneficieze de fonduri importante in urmatorii ani, a afirmat vineri ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la finalul unei vizite in comuna argeseana Bradulet, scrie Agerpres.

“Vrem sa-i convingem pe agricultori sa faca un pas urmator in dezvoltarea agriculturii sau a afacerilor pe care le-au pornit, si anume sa constituie cooperative, prin care fie sa cumpere in comun anumite bunuri, fie sa lucreze sau sa valorifice productia pe care o obtin. Aceasta este dezvoltarea viitorului si ea va fi stimulata si cu fonduri, si cu punctaj suplimentar in programul pe care il avem in vedere, de dezvoltare a agriculturii pana in anul 2020”, a declarat ministrul.

Daniel Constantin a adaugat ca in perioada urmatoare intentioneaza sa discute despre avantajele cooperativelor cu autoritatile locale si asociatiile de agricultori din cat mai multe comune ale tarii.

Ministrul Agriculturii a vizitat vineri o fabrica de produse lactate si o pensiune din comuna Bradulet, sat Bradet, care au beneficiat de finantari din fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *