Daniel Fenechiu, presedinte PND: „Maramuresul este varful de lance al PND in nordul tarii!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pnd maramuresConducerea Partidul National Democrat (PND), formatiune politica aflata la inceput de drum, insa cu reprezentare in Parlamentul Romaniei, a convocat conducerea Regiunii Nord-Vest (Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita si Bihor) la Cluj-Napoca, pentru stabilirea strategiilor de consolidare si dezvoltare ale structurilor locale.

La sedinta politica, baimareanul Cornel Varga, care este vicepresedinte PND, coordonator al Regiunii de Nord-Vest si presedinte al filialei Maramures, a fost insotit de alti membri ai conducerii PND din judet, respectiv prim-vicepresedintele Marin Somcutean si secretarul executiv Andrei Dipse, care este si membru in Comisia Nationala de Statut, Arbitraj si Litigii a PND.

Deputatul Daniel Fenechiu, presedintele Partidului National Democrat, a prezentat situatia organizatorica a formatiunilor judetene, precizand ca „Maramures si Constanta sunt cele mai bune structuri ale partidului” si a fixat targetul: „pana in 15 martie, 2.500 de organizatii locale la nivel national”.

Desi a admis ca, in pofida scaderii principalelor partide, PSD si PNL, nu e usor demersul crearii unor noi structuri locale, formatiunea politica pe care o conduce trebuie sa faca eforturi in acest sens, pentru a putea ajunge de la procentul de 2,4% de azi la 5-8 procente la alegerile locale.

Presedintele PND i-a cerut maramureseanului Cornel Varga sa mobilizeze filialele Regiunii pe care o coordoneaza si sa gaseasca solutii pentru a implementa politici convergente, in conditiile in care echipa de conducere din Maramures a reusit sa dezvolte, in doar cateva luni, o retea formata din 40 organizatii locale, iar alte judete, precum Cluj, au probleme in a acoperi toate colegiile electorale. „Cei din Maramures mi-au recomandat oamenii de valoare care au facut organizatiile in Satu Mare si Salaj, asa ca se pot face structuri noi, numai ca trebuie vointa, coeziune si comunicare”, a subliniat deputatul Daniel Fenechiu.

Vicepresedintele PND si presedintele PND Maramures, Cornel Varga, a declarat: „Pe noi ne intereseaza in primul rand calitatea oamenilor care intra in partid. Cei mai multi care ne vin alaturi sunt tineri, oameni care nu au mai facut politica, oameni care vor sa puna umarul alaturi de noi pentru a face o Romanie pentru romani. Sunt peste 600 sute de maramureseni care fac astazi parte din organizatia judeteana a PND, dar nu ne-am oprit. Cautam mereu, discutam sa convingem sa ni se alature oameni care vor sa reconstruiasca normalitatea in tara noastra, in judetul nostru, in municipiul nostru. Performanța in orice domeniu se poate obține doar prin implicarea oamenilor competenti!”.

In 5 februarie 2016, PND Maramures va fi gazda unui eveniment de suflet, comemorarea a 63 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, fost prim-ministru al Romaniei. Despre evenimentul care se va desfasura in Sighetu Marmatiei, si la care vor participa conducerea PND si delegatii ale filialelor judetene din Regiunea de Nord-Vest, presedintele Cornel Varga a mentionat: „Nu vrem sub nicio forma sa politizam acest eveniment. Ne-am propus doar sa-l omagiem pe unul dintre cei mai straluciti politicieni romani, care si-a sacrificat viata pentru idealul sau suprem, acela de a iubi Romania mai presus de propria sa viata. Este adevarat, Iuliu Maniu a fost taranist, insa prin ceea ce ne-am propus noi nu rapim nimanui, nici colegilor de la PNTCD, dreptul de a recunoaste adevaratele valori ale neamului nostru”.

Catalin VISCHI

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. mama Omida

  Astia nu sunt aripa franta a PPDD-ului cei care nu au urmat-o pe Simonica Man in UNPR ? Nu fac nici 1 % nici ei si nici UNPR-ul.

  Reply
 2. Cristi

  nu o sa faca 1%, o sa faca 10% pentru ca la nivel de Maramures, in partid sunt multi oameni valorosi, care vor sa faca treaba!
  ideal ar fi sa incurajam astfel de intentii bune, nu sa punem bete in roate!

  Reply
 3. Mirela

  O sa mai vedem la alegeri cum o sa fie. Eu cred ca sunt un partid cu initiativa, oameni care au multe de demonstrat. Va sustin din suflet si sper sa va vedem in parlament din toamna !!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2