Dans sportiv: Aur pentru Alex si Maya Rusu la Dance Fest 2017 – Campionatul Mondial de Juniori 2 Latino

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 3-5 noiembrie, sala Polivalenta din Bucuresti a fost invadata de mii de dansatori, romani si straini, cat si sustinatorii acestora, pentru a participa la competitiile de prestigiu DANCE FEST – WDSF International Open, respectiv Campionatul Mondial Junior II Latino, organizate de Clubul de Dans Sportiv ALESSIA DANCE, in colaborare cu autoritatile locale, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS) si a Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF).

In cadrul acestor evenimente, Alex si Maya Rusu, reprezentanti ai clubului de dans RUS-TEAM Baia Mare, au reusit sa isi imbogateasca palmaresul cu alte doua medalii de aur, de o importanta imensa, dovedind iar si iar calitatile superioare de dansatori, innascute si invatate de-a lungul anilor de antrenament.

Alex si Maya provin dintr-o familie de dansatori, in care dragostea fata de dans este transmisa din generatie in generatie. Crescand, practic, in sala de dans, atractia catre lumea dansului competitional a fost una iminenta.

Cei doi, prin munca necontenita, au ajuns intr-un timp foarte scurt pe cele mai inalte trepte ale podiumului competitiilor nationale. Si nu s-au oprit. Au tintit mai sus, spre culmile dansului international – in tot acest timp, petrecand ore in sir in sala de antrenament ale clubului RUS-TEAM Baia Mare, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Cea mai recenta dovada: cele doua locuri intai, amintite mai devreme – obtinute la concursul international DANCE FEST 2017.

Desi la inceputul drumului, talentatii Alex si Maya Rusu, avand deja un palmares bogat, prin perseveranta si cu placerea de a dansa, vor duce dansul romanesc departe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2