Dans sportiv: Bronz pentru Rus Team Baia Mare la Campionatul National

PNL

Cu toate ca temperaturile abia depasesc pragul de inghet, primavara a sosit, iar odata cu ea si prima competitie importanta de dans sportiv al anului 2018, Campionatul National al Romaniei. Evenimentul organizat de Asociatia Judeteana de Dans Sportiv Mures in colaborare cu administratia locala, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, s-a desfasurat in perioada 2-4 martie, la Sala Sporturilor din Targu Mures. Peste 300 de perechi s-au inscris si au participat la concursuri, grupate pe categorii de varsta si nivele de pregatire.

Sala a inceput sa ‘fiarba’ inca de la primele acorduri muzicale, primii dansatori care au pasit pe ringul de dans si au pictat tablouri de poveste, prin coregrafiile atent puse la punct si prin emotiile transmise celor prezenti. Intre dansuri au rasunat ropote de aplauze de incurajare si de felicitare.

Din aceasta maiestrie artistica nu puteau lipsi nici singurii reprezentanti ai judetului Maramures calificati in finale/semifinale, talentatii delegati ai clubului de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare, care s-au facut remarcati si aclamati de spectatori si notati remarcabil de catre arbitrii. Concret, rezultatele obtinute sunt:

  • Rednic Paul Ionut si Lucian Roxana – Bronz la Open Standard (19-35 ani).
  • Rusu Alex si Rusu Maya – loc 4 Open Standard si loc 9-10 Open Latino (12-13 ani);
  • Piscoran Marc si Temian Maia – loc 7 Open Latino si loc 9-10 Open Standard (10-11 ani).

In cadrul aceluiasi eveniment a avut loc si Cupa Muresului, unde perechea formata din Sabau Tudor Cosmin si Reif Isabela a obtinut locul 1 la Open Basic Standard, respectiv locul 7 la Open Basic Latino (12-15 ani).

Un prim eveniment competitional al anului soldat cu rezultate extraordinare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1