Dans sportiv: Doi baimareni, la un singur punct distanta de finala Campionatului National al Ungariei

PNL

emanuel - RobertaPerechea formata din Emanuel Moraru si Roberta Horvath a dansat la finele saptamanii trecute in cadrul Campionatului National al Ungariei, evoluand pentru clubul Stephanydance din tara vecina. Baimarenii au concurat in cadrul categoriei de tineret, proba Standard, ajungand pana in semifinala concursului de la Szigetszent Miklos, un singur punct despartindu-i pe sportivii antrenati de Lorand Ilyes de finala.

Dupa un stagiu de pregatire cu campionii mondiali Paolo Bosco si Silvia Pitton si doua competitii internationale derulate in Italia, perechea formata din Emanuel Moraru si Roberta Horvath a participat, la finele saptamanii trecute, la Campionatul National al Ungariei, cei doi fiind de acum legitimati la Stehanydance din Ungaria.

Emanuel si Roberta au dansat in cadrul probei Standard, categoria de varsta tineret. O categorie la care au participat 19 perechi, fiind necesara si o prima runda de calificari. Baimarenii au fost selectati printre cele mai bune 12 perechi, ajungand in semifinala. Un singur punct le-a lipsit pentru a accede in finala, Emanuel si Roberta clasandu-se pe locul 7.

Dupa o scurta pauza competitionala, in care Emanuel si Roberta continua antrenamentele la Prodance 2000 Baia Mare, dansatorii vor evolua in mai multe concursuri internationale. Primul dintre acestea va avea loc in Budapesta, in 13 si 14 februarie.

Emanuel si Roberta danseaza impreuna de trei ani. Cele mai importante rezultate obtinute de cei doi pana in prezent sunt medalia de argint la Campionatul National de Clase in 2014 (la Clasa A, Standard, categoria 16-18 ani) si medalia de bronz la Campionatul National de Clase in 2015 (la aceeasi categorie).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1