Dans sportiv: Rezultate bune pentru Rus Team Baia Mare la German Open Championships (FOTO)

PNL

dans sportivIn timp ce dansul sportiv roman se afla in pauza competitionala, pe plan international concursurile sunt in plina desfasurare. In perioada 9-13 august a avut loc, la Stuttgart, German Open Championships (GOC), probabil cea mai mare competitie de dans din lume, unde Romania a ocupat locul patru in clasamentul pe medalii. Aceasta competitie a avut:

– 43 de competitii in program

– 59 de tari participante

– peste 4500 de perechi inregistrate

– 511 voluntari implicati in organizare

– la cea mai varstnica categorie, Seniori 4 Standard (peste 65 de ani) au participat 92 de perechi

In cadrul acesteia, clubul de dans sportiv Rus Team, reprezentat de doua perechi, Alex Rusu si Maya Rusu, respectiv, Paul Rednic si Roxana Lucaciu, sub atenta coordonare a antrenorului Rusu Alexandru au inregistrat un succes extraordinar.

Pentru inceput sa ne oprim asupra perechii formate din Paul Rednic si Roxana Lucaciu. Aceasta a obtinut titlul de campion la categoria WDSF Open Youth Standard. O performanta excelenta, insa nu surprinzatoare. De la inceputul anului, Paul si Roxana se afla in fruntea ranking list-ului mondial la categoria Youth Standard. Pozitie intarita, luna trecuta, prin titlul de campioni mondiali obtinut in Japonia. Putem afirma faptul ca perechea se afla la apogeul ei competitional la tineret, castigand cele mai ravnite trei titluri, de campion european, campion mondial si campion WDSF Open Youth Standard – Stuttgart.

Cea de a doua pereche este Alex Rusu si Maya Rusu. Cea mai tanara pereche de performanta a clubului Rus Team, dar care pana in prezent a participat la numeroase concursuri nationale, cat si internationale. Ca rezultat al muncii continue si al antrenamentelor zilnice, concurand la trei categorii Juveniles II si anume: 8 dansuri, Standard si Latino, Alex si Maya au reusit performanta uriasa de a ajunge pana in semifinale la fiecare categorie in parte, luptand impotriva unui numar de 70-80 de perechi. Cei doi se afla inca la inceputurile vietii competitionale, Maya avand doar 7 ani, dar rezultatele de pana acum promit un viitor stralucit, plin de premii si titluri importante pentru acestia.

Rusu Alexandru, presedinte si antrenor al clublui Rus Team, se arata extrem de multumit si fericit de rezultatele obţinute de membri clubului, atat la Stuttgart, cat si la celelalte competitii, laudand si incurajand perseverenta, sarguinta si daruirea cu care acestia se moblizeaza pentru a creste, pentru a deveni mai buni in arta dansului sportiv.

ZiarMM

dans sportiv 3

dans sportiv 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1