Dans Sportiv: Rus Team Baia Mare, in finala Campionatului National. Afla rezultatele

PNL

rus team dans sportivDans, muzica de calitate, valuri de materiale vibrante, eleganta, emotii si veselie, sunt elementele care au dominat Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 4-6 martie, unde s-a desfasurat Campionatul National de Dans Sportiv 2016, Dance All Stars.

Evenimentul a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv Contesina Bucuresti, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului. La eveniment au participat peste 500 de perechi, printre care medaliati la campionatele mondiale si europene, oferind un spectacol de neuitat, gustat de publicul prezent, prestatiile fiind rasplatite cu aplauze furtunoase.

In cadrul acestor competitii, judetul Maramures a fost reprezentat prin Clubul de dans sportiv Rus Team din Baia Mare, singurii dintre dansatorii maramureseni care au fost prezenti in finala campionatului national, inregistrand rezultate deosebite, in pofida nivelului inalt la care s-a concurat. Clasamentul este urmatorul:

  • Rednic Paul Ionut si Lucaciu Roxana – CN Standard 16-18 ani, loc 1;
  • Kiss Bertalan Cristian si Illyes Dalma Maria – CN Standard Seniori, loc 2;
  • Kiss Bertalan Cristian si Illyes Dalma Maria – CN Latino Seniori, loc 6.
  • Rusu Alex si Rusu Maya – CN Standard 10-11 ani, loc 5;
  • Rusu Alex si Rusu Maya – CN Latino 10-11 ani, pozitia a 7-a;
  • Campean Lukas si Robu Raluca Ioana – CN Standard 12-13 ani, loc 7;
  • Campean Lukas si Robu Raluca Ioana – CN Latino 12-13 ani, loc 27-28;

“Nu constituie deloc o surpriza titlul de campioni nationali la categoria Youth Standard, obtinut de perechea formata din Rednic Paul si Lucaciu Roxana, aflati in continuare pe prima pozitie in ranking list-ul mondial, la aceeasi categorie.

Perechea Kiss Bertalan Cristian – Illyes Dalma Maria a obtinut titlul de vicecampioni la categoria Seniori Standard si pozitia 6 la categoria  Seniori Latino, rezultat al muncii si a pasiunii necontenite de care dau dovada.

Rezultate de exceptie au fost obtinute si de perechea Rusu Alex – Rusu Maya, calificandu-se in finalele categoriei de varsta 10-11 ani, atat la standard cat si latino, ajungand pe pozitiile 5, respectiv 7.

Si nu in ultimul rand, mentionam rezultatele obtinute de perechea Campean Lukas si Robu Raluca Ioana, loc 7 si loc 27-28, la categoriile stanadard, repectiv latino, grupa de varsta 12-13 ani”, se arata intr-un comunicat al Rus Team Baia Mare.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1