septembrie 17, 2021

Dans sportiv: Vezi rezultatele obtinute de Rus Team Baia Mare la Cupa Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dans-sportiv-rus-teamLa finalul saptamanii trecute, 15-16 octombrie, a avut loc in Complexul Sportiv din cadrul Centrului National de Excelenta de la Reghin, in premiera, editia a XXV-a a Cupei Romaniei la dans sportiv, cat si cea de a XI-a editie a concursului de dans sportiv Cupa Mirona. Evenimentul a fost organizat de Clubului Sportiv Dansul Viorilor, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

In cadrul acestei manifestari clubul de dans, RUS-TEAM Baia Mare a fost reprezentat de un numar de patru perechi, adaugand palmaresului clubului noi cupe si medalii, la fel de importante si unice ca oricare clasare in parte, ca rezultat al muncii necontenite realizata de intreaga echipa formata din dansatori, antrenori, rude, cat si sustinatori. Rezultatele laudabile arata astfel:

– Rusu Alex si Rusu Maya – castigatori ai Cupei Romaniei la categoria Open Standard (10-11 ani) si locul 2 la Open Latino (10-11 ani);

– Kiss Bertalan Cristian si Illyes Dalma Maria – locul 2 la categoria Seniori II Standard;

– Psicoran Marc si Temian Maia – pozitia 5 atat la Open Latino (6-9 ani), cat si Open Standard (6-9 ani);

– Campean Lukas si Robu Raluca Ioana – locul 9 la categoria Open Standard (12-13 ani).

In acest cadru de poveste, creat de notele muzicale calde, transpuse pe ringul de dans prin miscarile pricepute ale concurentilor prezenti, impodobite de vestimentatiile viu colorate ale acestora, a avut loc si premierea celor mai buni dansatori si antrenori romani din cei 25 de ani sarbatoriti de la infiintarea Federatiei Romane de Dans Sportiv.

O fila din acest minunat drum, cu tendinta permanenta ascendenta, parcurs de dansul sportiv roman la nivel mondial, este scrisa de clubul de dans RUS-TEAM Baia Mare. Anul acesta fiind celebrata perechea mixta Paul Rednic si Roxana Lucaciu, aflati pe prima pozitie al clasamentului mondial la Tineret Standard inca de la 1 ianuarie 2016, pozitie intarita, iar si iar prin titlurile urmate, de campioni europeni si mondiali la aceeasi categorie. Locul acestora in fruntea clasamentului este de necontestat.

“Felicitari pentru rezultatele excelente aduse Romaniei, pentru efortul depus pentru a depasi obstacolele prezente, cum ar fi: antrenamente la distanta din timpul saptamanii si cele nesfarsite din weekenduri, probleme de transport cu avionul pentru ajunge la timp la competitii si altele; fapte relatate in cadrul interviului acordat reporterilor revistei Flashdance.

Si cum in sportul de performanta nu exista rezultate fara un antrenor pe masura, in cadrul aceleiasi gale a fost premiat si domnul Alexandru Rusu, pentru intreaga sa cariera ca antrenor printr-o diploma de recunoastere a excelentei, devotamentului si spiritului combativ pus in slujba dansului sportiv, un antrenor care nu osteneste niciodata sa impartaseasca secretele performantelor sale generatiilor de dansatori. Citat de pe diploma primita de domnul Rusu, care il descrie cum nu se poate mai bine. Felicitari ca mai exista astfel de persoane, care sa lupte pentru credintele si principiile proprii.

Nu in ultimul rand, felicitari dansului sportiv roman, pentru cele 11 medalii de aur, 11 de argint si 18 de bronz, obtinute la Campionatele Mondiale si Europene, in toti acesti ani, ajuns, prin acestea, in fruntea dansului sportiv mondial, la egalitate cu Italia, urmate de Germania”, se arata intr-un comunicat al clubului Rus Team Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2