Dansatori baimareni, campioni ai Austriei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rus team dansatoriIn ciuda faptului ca este o ramura sportiva relativ noua, dansul sportiv roman a fost si ramane foarte apreciat in strainatate. Sa fie vorba de harnicia, perseverenta, dorinta de a excela, pana la incapatanare, caracteristica romanilor? Ori de “dansul”, “ritmul”, aflat in genele noastre? Sau de dorinta de a imbina placerea, distractia, cu munca?

Cert este ca fara munca nu ar exista rezultate. Fara daruirea cu care sportivii si antrenorii romani depun eforturi serioase pentru a atinge apogeul am ramane anonimi.

Sa ne oprim asupra perechii formate din Pop Andrei si Lupse Adysa, care week-end-ul trecut a cucerit titlul de campioni nationali la 10 dansuri al Austriei. Acesta fiind cel mai recent, dintr-o multime de rezultate deosebit de bune. Pe langa acest titlu cei doi au reusit sa castige numeroase trofee, devenind mai cunoscuti in urma participarii la emisiunea Next Star, unde datorita spectacolelor de exceptie oferite au ajuns in marea finala.

Andrei si Adysa, doi tineri extrem de talentati, indrumati de antrenorul Rusu Alexandru, de la clubul de dans Rus Team Baia Mare, sunt un exemplu demn de urmat in sport. Cu mult exercitiu, antrenamente indelungate, combinate cu placere, emotie care se reflecta in toate dansurile lor au ajuns multiplii campioni, iar sirul rezultatelor nu se va opri aici.

Rus Team Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2