Dansatorii baimareni, pe podium la Dance Sport Cup Madrid

Reclame home 1

dans sportivUn weekend exceptional pentru clubul de dans sportiv Rus Team Baia Mare, delegatii acestuia cucerind cea mai inalta treapta a podiumului, la categoriile participante in cadrul competitiei Dance Sport Cup Madrid 2016, desfasurata in perioada 15-18 ianuarie la Madrid, Spania.

La Open Youth Standard, perechea situata in prezent pe prima pozitie in ranking list-ul mondial al acestei categorii (Youth Standard), Paul Rednic si Roxana Lucaciu, pereche mixta de la cluburile Rus Team Baia Mare si Magnum Team Timisoara, si-a intarit pozitia de lider, obtinand binemeritatul loc intai.

Nu s-au lasat mai prejos nici Alex Rusu si Maya Rusu, legitimati, de asemenea, la clubul de dans sportiv Rus Team. Aflati inca la inceputul carierei lor ca dansatori sportivi, acestia formeaza o pereche invincibila, obtinand doua locuri I, atat la Open Juvenil Standard, cat si la Open Juvenil Latin.

Aceste rezultate reflecta importanta daruirii cu care, atat perechile amintite mai sus, cat si antrenorii acestora, muncesc, pentru a obtine rezultate demne de laude, chiar daca obiectivul principal este de a-si transpune pasiunea nemarginita fata de dansul sportiv pe ring.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *