septembrie 24, 2021

Dansatorii echipei Rus Team au castigat titlul de campioni la Tallinn Open 2015, Estonia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rus teamCompetitiile de dans sprotiv continua, atat pe plan national cat si international. Emotiile au fost la cote maxime weekendul trecut, 28-29 noiembrie 2015, pentru echipa Rus Team. Sportivi si conducerea clubului au luat parte la competitii de dans desfasurate la Tallinn, Estonia, si in Cluj Napoca.

Amintim, in primul rand, rezultatul obtinut de perechea formata din Paul Rednic si Roxana Lucaciu. Dupa locul 3 obtinut la categoria Youth Standard, in urma cu o saptamana, la Viena, in cadrul Campionatului Austria Open 2015, acestia reusesc sa obtina titlul de campioni la aceeasi categorie, WDSF Youth Standard, la  WDSF TALLINN OPEN 2015, Estonia, un cadou deosebit daruit de acestia cetatenilor romani de Ziua Nationala a Romaniei.

In al doilea rand, vorbim despre rezultatele deloc neglijabile obtinute pe plan local, in cadul Napoca Dance Fest, concurs national desfasurat in Cluj Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian, competitie organizata de clubul de dans sportiv Diamond Dance in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv si cu administratia locala, unde s-a oferit un spectacol pe cinste publicului prezent.

  • Rusu Alexandru si Rusu Maya – Loc 2 Open Basic 8 dansuri 6-11 ani;
  • Varga Andrei Radu si Ghita Carla Maria – Loc 3 clasa “D” 12-13 ani;
  • Kiss Bertalan Cristian si Illyes Dalma Maria: Loc 3 clasa “E” Latino 16-34 ani; Loc 5 clasa “E” Standard 16-34 ani si Loc 9 Open Basic Standard 19-34 ani;
  • Coman Marius Vasile si Radut Ioana Eleonora – Loc 4 Open Basic Standard 19-34 ani;
  • Szabo Rolland si Barta Timea – Loc 6 Open Basic Standard 19-34 ani.

Evolutia sportivilor legitimati la clubul de dans sportiv Rus Team Baia Mare este evidenta si binemeritata; o rasplata pentru sarguinta cu care muncesc, antrenandu-se zilnic, sub indrumarea necontenita a antrenorului lor,Alexandru Rusu. Acestia au adus “acasa” titluri de campioni internationali si pozitii de podium sau apropiate de acesta, fapt pentru care presedintele clubului, si totodata antrenorul lor, domnul Rusu Alexandru felicita perechile participante, in special, pentru dansurile pline de emotii transpuse pe ring.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2