Daruri pentru salvarea vietii, la Spitalul Judetean Baia Mare: Aproape 100 de angajati ai unitatii medicale au donat sange

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pentru ca este luna cadourilor, in pragul Sfintelor Sarbatori de iarna, personalul medical al Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare a decis sa faca un cadou, celor aflati in suferinta.

Astfel ca, vineri, 7 decembrie 2018, aproape 100 de angajati ai unitatii medicale au donat sange, pentru a da o sansa la viata bolnavilor care au nevoie urgenta de o transfuzie, se arata intr-un comunicat de presa.

”Sangele este un dar ce nu poate fi inlocuit, iar de o punga de sange atarna, de multe ori, viata unui pacient. Personalul medical cunoaste mai bine ca oricine cat de vital este in salvarea vietilor omenesti, iar spitalele se plang mereu ca au stocuri insuficiente”, a declarat Mirela Sandor, director de ingrijiri.

La actiunea de donare de sange, care s-a desfasurat in incinta spitalului judeteam, sub coordonarea reprezentantilor Centrului de Transfuzie Saguina Maramures a participat si conducerea unitatii medicale, mai precis managerul interimar – Dr. Pop Vasile-Ioan, directorul medical – Dr. Prie Andrei si directorul de ingrijiri medicale – As. Mirela Sandor.

Precizam faptul ca, pentru Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare, astfel de actiuni au devenit o traditie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *