Daune morale: Decebal Traian Remes trebuie sa primeasca 16.000 lei de la Penitenciarul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

remes-2Penitenciarul din Baia Mare trebuie sa ii plateasca fostului ministru Decebal Traian Remes daune morale de 16.000 de lei, pentru conditiile inumane in care a stat dupa gratii. Remes a fost inchis un an, din cei trei la care a fost condamnat in dosarul „Caltabosul”, scrie Romania TV.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul „Caltabosul”.

A executat un an de inchisoare la Baia Mare. In momentul in care a fost eliberat, a dat in judecata Agentia Nationala a Penitenciarelor si a cerut daune morale, pentru ca, spune el, a fost tinut in conditii inumane, potrivit Romania TV. Remes a vorbit despre mizeria din celula, dar si despre aglomeratia din penitenciar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. G.B

  Ce inseamna sa fi smecher?Banii astia ar trebui sa-i primeasca fiecare detinut,ca doar nu o fi stat doar Remes in conditii inumane.

  Reply
 2. Zvonerul

  Sa primeasca si un kg de caltabosi. Si apoi sa il mai caute prin buzunare sa vada de unde are atatia bani. Caltabosul a fost un proces de imagine. Adevaratele afaceri le-a facut pe bani seriosi.

  Reply
 3. doctor

  Ar fi vrut sa stea acasa asa ca primarelu Cata da nu s-a putut pentru ca a fost mai valoros cartaboșul decât bani din sertar! Iar lui Remes puteau sa ii dea arest la domiciliu ca si asa casa lui seamănă cu o pușcărie si gardu e identic cu cel de la penitenciarul Baia Mare!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2