David si Victoria Beckham cheltuiesc 1 milion de lire sterline pe sisteme de securitate

Reclame home 1
Reclame home 1

David si Victoria Beckham se pregatesc sa se mute intr-o noua resedinta in valoare de 31,5 milioane de lire sterline din Londra si nu se zgarcesc atunci cand este vorba de a asigura securitatea familiei, cheltuind inca 1 milion de lire sterline pentru sisteme de securitate de ultima generatie, conform revistei Grazia citata de Agerpres.

Fostul fotbalist si fosta Posh Spice, care au impreuna patru copii, Brooklyn, 14 ani, Romeo, 11 ani, Cruz, 8 ani si Harper, 2 ani, si-au comandat cele mai moderne sisteme de securitate pentru locuinte si si-au amenajat si o camera speciala pentru cazuri de urgenta majora.

Noua resedinta „va fi dotata cu o camera de panica, un sistem de monitorizare video cu 60 de camere ce va functiona 24 de ore din 24 si un sistem de acces pe baza de recunoastere a amprentelor”, conform unei surse citate de revista Grazia.

Designerul de interioare Kelly Hoppen, o prietena de-a Victoriei Beckham, se ocupa de renovarea si amenajarea resedintei ce va fi dotata si cu un salon de manichiura, un coafor si un spa. David Beckham doreste de asemenea instalarea unui lift si a unei bucatarii de lux.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole