De 1 Mai, Aquastar da startul la distractie pe tobogane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

toboganeComplexul acvatic Aquastar anunta deschiderea noului sezon de distractie din 1 mai 2015. Incepand de vineri toate persoanele dornice de relaxare sunt asteptate si in partea exterioara a aquapark-ului. Ascultand cererea clientilor, in luna mai se vor mai putea achizitiona bilete matinale la pretul de 13 lei pentru o persoana, indiferent de varsta. Oferta este valabila de luni pana vineri de la ora 11.00 la 14.00 exceptand data de 1 mai.

Mult asteptatul sezon cald isi face aparitia, iar satmarenii si nu numai abia asteapta sa se relaxeze in bazinele cu apa incalzita sau apa termala de la Aquastar din Satu Mare. Localizat la aproximativ 10 kilometri de granita cu Ungaria si la 25 km de granita cu Ucraina, Aquastar este singurul aquapark din regiune care respecta toate normele europene, dispune de cele mai inalte standarde impuse pentru astfel de investitii si joaca un rol important in atragerea turistilor la Satu Mare.

Daca in perioada anotimpului rece v-ati bucurat doar de bazinele interioare, incepand cu data de 1 mai se deschide si partea exterioara a complexului acvatic si se da startul la distractie pe tobogane. Planul tarifar nu este modificat, ci dimpotriva pana la sfarsitul lunii exceptand ziua de 1 mai cand este sarbatoare, se vor putea achizitiona in continuare bilete matinale in zilele lucratoare la pretul de doar 13 lei pentru orice persoana indiferent de varsta intre orele 11.00 pana la ora 14.00.

Aquapark-ul aduce pentru satmarenii dornici de distractie si relaxare, precum si pentru turistii care il vor vizita, un model diferit de strand decat cel cu care erau obisnuiti cetatenii din judetul nostru si cei din judetele apropiate. Bazinele si serviciile sunt pe toate gusturile, existand conditii pentru toate varstele. Cei mici au doua spatii speciale de joaca in interior si exterior, iar cei mai mari se pot delecta in sala de sport, sau se pot bucura de un hidromasaj. Vizitatorii se vor putea balaci atat in bazinele exterioare cat si interioare, iar cele sapte saune de diverse tipuri sunt doar cateva din numeroasele servicii de wellness, de care va veti putea bucura.

Modernism, conditii de cea mai inalta calitate si servicii impecabile, bazine cu masaj, masaj pentru talpi, tobogane, bazin olimpic si tot ce isi poate dori omul la un strand modern, iar toate acestea nu sunt undeva in vestul Europei, ci aici, la Satu Mare. Mai mult de atat incepand cu 1 mai la Aquastar va veti putea bucura si de sala Robi Fitness cu aparate noi si moderne. Totodata cei pasionati de arme, pistoale, echipamente militare, securitate, vanatoare si multe altele pot incerca aici experienta sportului de fair play numit airsoft.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2