De 8 Martie, Baia Mare a prins culoare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mame, fiice, sotii, prietene sau colege toate femeile sunt azi, de 8 martie, sarbatorite. In locurile cele mai aglomerate ale orasului, zeci de comercianti si-au intins tarabele si ofera domnilor posibilitatea sa cumpere flori pentru toate gusturile.

In vremurile de demult, simbolistica florilor era folosita ca un mijloc de a transmite mesaje, dincolo de limbajul scris sau vorbit, asa ca domnii generosi trebuie sa fie atenti la ceea ce aleg.

Prin urmare, cumparatorii pot achizitiona pentru “frumoasele lor flori” cele mai sofisticate cadouri. Vanzatorii ambulanti au pus la dispozitia acestora trandafiri, zambile, lalele, frezii, orhidee, ghiocei si diverse buchete care mai de care frumos ambalate.

Preturile variaza intre 1 leu buchetul de ghiocei, 8 lei firul de lalea, iar florile in ghiveci ajung pana la 60 lei.

In acest an, precupetii de la tarabe se declara incantati de profitul pe care l-au obtinut in perioada 1 – 8 martie.

“Pana la ora asta am avut foarte multi clienti. In special barbati, dar si femei. Nu se zgarcesc domnii, cred ca vor sa impresioneze. Pana deseara sper sa vindem tot, tot”, a spus o comercianta.

Cert este ca diversitatea florilor de la tarabele comerciantilor au facut din Baia Mare un oras vesel si plin de culoare. Toata lumea se inghesuie sa cumpare simbolul venirii primaverii, iar in aer pluteste mireasma florilor.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole