De 8 Martie, celebreaza frumusetea si feminitatea la Aquastar din Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Ziua femeii este momentul cel mai potrivit sa-i oferi mamei, iubitei sau sotiei tale un rasfat pe cinste. Toate femeile iubesc sa fie rasfatate, iar 8 martie este momentul tau ideal sa-i oferi un cadou!
 
Pentru a le sarbatori pe doamne si domnisoare cum se cuvine, imperiul apelor Aqua Star din Satu Mare vine in salvarea domnilor cu oferte si cadouri speciale. Surprinde-ti femeia din viata ta cu un masaj de intinerire, relaxare si buna dispozitie!
 
Aquaparc – Aqua Star din Satu Mare pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor, trei pachete ( Afer Eight, Cleopatra, Expresso&Bounty) menite sa ofere pret de cateva minute un cocktail de rasfat.
Ofertele cuprind tratamente faciale si corporale, si in plus intrare la Aquaparc cu acces nelimitat la saune, camera salina si relaxare.
 
Mai mult de atat, surprizele Aquastar continua si pe 11 Martie cu “Baia Nocturna”, devenita o traditie pentru cel mai dotat complex de piscine si saune din nord – vestul tarii.
Doritorii sunt poftiti sambata, incepand cu ora 22.00 – 02.00 cu muzica romantica si programe magice de sauna intr-o ambianta cu miros de primavara. Pretul unui bilet este 25 lei.”
Vezi mai jos, oferta:
Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2