De 8 Martie, doamnele si domnisoarele au intrarea libera la teatru

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Joi, 8 martie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal Baia Mare invita publicul sa petreaca o seara reconfortanta la spectacolul ”UN VIS CU MI-S REVISTA”.

“Spectacolul s-a terminat. Scena este goala. Portarul plictisit isi incepe rondul de noapte. Printre costume si decoruri uitate i se nazare o idee. Luminile se aprind, teatrul prinde viata, iar vraja il impresoara. Si iata:

Actorul isi face aparitia. In jocul sau pune accentul pe umor, in dialogul parodic cu personajele pe care le intruchipeaza, de la Romeo la Zugrav, de la Cioban la Mirele sugubat, intr-o duplicitate brechtiana – de distantare, aratandu-ne cand si cand statutul lui de actor care are o simpatie nedisimulata fata de propriile personaje.

Dialoguri surprinzatoare, replici scurte, penetrante, ironii subtile. Scheciurile, semnate de Mihai Maximilian, sunt valorificate teatral prin cameleonismul actorilor intr-un spectacol in care varieteul seduce prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali, prin valentele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan), care sunt exploatate cu meticulozitate intr-o compozitie expresiva, iar produsul artistic este unul incitant in ambianta de mare efect.

E o aventura revuistica in care singuratatea dispare, iar cavalcada rasului e nemuritoare”, spune Ana Liliana Ilea.

Intrare libera pentru doamne si domnisoare, in limita locurilor disponibile.

ZiarMM               

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *