De 8 Martie – un nou eveniment marca Millennium!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Complexul Millennium este cunoscut in Baia Mare nu doar pentru calitatea meniului si a serviciile exemplare, ci si pentru evenimentele inedite, organizate cu prilejul diverselor sarbatori.

Cu o paleta larga de acoperire, cuprinzand teme de interes major pentru toate varstele si categoriile sociale, Crama si Pubul ofera ca momente speciale: seri muzicale sau de dans, vernisaje si expozitii de arta, licitatii sau actiuni de binefacere, toate grupate sub conceptul generos al brandului Millennium.

Pentru ziua femeilor din acest an, sub genericul “Smooth live music”, organizatorii au pregatit un spectacol unic, prilej de bucurie si distractie pentru oaspeti si prietenii lor.

Pentru cei prezenti la eveniment, vor concerta Lorena – voce, Ionut la clape si Ciprian la chitara, intr-un program muzical cu accente romantice, pe melodii care omagiaza femeia si virtutile ei.

Va asteptam in ziua de 8 Martie 2017, incepand cu ora 21, la Crama Millennium din Centrul Istoric al orasului, impreuna cu sotia sau iubita, pentru o seara superba a iubirii si bunului gust!

Complex Millennium

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *