De acum, maramuresenii de peste Deal pot sa-si faca pasapoarte doar prin programare online

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Localnicii de peste Deal trebuie sa-si faca programare online daca doresc sa-si faca pasapoarte. Anuntul a fost facut public astazi, 12 mai 2017, de Institutia Prefectului de Maramures.

Daca pana acum doua zile, oamenii mergeau direct la Primaria Borsa sau la fosta casa sigheteana, AJOFM pentru a depune documentatia necesara emiterii unui pasaport, acum, acestia trebuie, prima data, sa se programeze online.

„Incepand din data de 10 mai 2017, softul de programari online al Prefecturii Maramures permite ca, pentru zilele din saptamana in care angajatii Serviciului Pasapoarte se deplaseaza la Sighetu Marmatiei (in fiecare zi de luni), respectiv la Borsa (joia, din doua in doua saptamani), sa se faca programari online. Preluarea cererilor se va face doar pe baza programarilor online. Programarile se fac la adresa: http://www.prefecturamaramures.ro/programari/index_orase.html”, se arata in comunicatul emis de biroul de relatii cu presa din cadrul Prefecturii Maramures.

La Primaria Borsa, angajatii Serviciului de Pasapoarte vor fi prezenti in ziua de joi, din doua in doua saptamani si vor prelua cererile si documentele, numai pe baza programarilor, intre orele 10:00-15:00. La fosta casa sigheteana, AJOFM de pe strada Al. Ivasiuc, lucratorii de la pasapoarte vor fi prezenti in fiecare zi de luni, saptamanal, tot intre orele 10:00-15:00.

De precizat ar mai fi faptul ca, pentru emiterea pasapoartelor temporare cererile si documentele solicitate se pot depune numai la sediul de pe strada Scolii din Baia Mare.

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole