DE AZI – Camioanele vor putea circula doar noaptea timp de trei zile în Ungaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritățile de frontieră române anunță că azi, 20 august, intră în vigoare o serie de restricții pentru camioane de peste 7,5 tone. Reprezentanţii Căpităniei de Poliție a județului Csongrad-Csanad au informat autoritățile de frontieră române că programul privind restricțiile de circulație a autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone se modifică, astfel că vom avea trafic autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone azi, 20.08.2021, între 09.00 – 23.00, respectiv se circulă în intervalul orar 23.00 – 21.08.2021, ora 07.00.

Aceleași restricții sunt valabile și în 21, respectiv 22 august. Practic în acest weekend automarfarele vor putea circula pe teritoriul Ungariei numai noaptea.

„Precizările privind autoturismele, traficul de călători şi mijloacele de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură dar şi recomandările oferite, pentru perioadele de ridicare a restricţiilor, comunicate anterior, rămân valabile. Autorităţile de frontieră ungare au informat Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei, prin Punctul de Contact Artand, că, începând cu data de 19.08.2021 ora 23.00 (ora României) până în data de 20.08.2021 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece data de 20.08.2021 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

De asemenea, amintim faptul că, în perioada week-end-ului, 21.08.2021 ora 23.00 (ora României)-22.08.2021 ora 23.00 (ora României), rămân valabile restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, în ţara vecină”, anunță polițiștii de frontieră români.

Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură. Date fiind toate acestea, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

„Autorităţile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).rafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare”, concluzionează Poliția de Frontieră Română.

Dragoș HOJDA

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole