DE BINE – Numărul salvatorilor montani crește în Maramureș. Vom avea echipă Salvamont și la Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Numărul salvatorilor montani crește în Maramureș. Începand cu ziua de ieri, 21.09.2022 numărul salvatorilor montani angajați ai SPJ Salvamont Maramureș s-a mărit cu 7 salvatori montani. Salvamont Maramureș spune că sunt oameni cu experiență și cu rezultate remarcabile în ultimii ani.
„Astăzi SPJ Salvamont Maramureș are în componență 15 salvatori montani angajați, pregătiți să intervină în județul Maramureș 24h/24 atunci cand sunt sau vor fi solicitați. SPJ Salvamont Maramureș are în acest moment dispuse formații în Baia Mare, Cavnic și Vișeu, urmand ca în următoarea perioadă să constituim o echipă și în Sighetu Marmației. UAT Borșa este deservită de SPL Salvamont Borșa.
În acest moment, pe raza județului Maramureș acționează 15 salvatori montani atestați angajați, 23 salvatori montani atestați voluntari și 14 viitori salvatori montani care au absolvit scolile de vară începător + avansat și care la iarnă, după absolvirea școlilor de iarnă incepator + avansat, vor intra in randul salvatorilor montani atestati voluntari. Ne dorim ca pana la finele anului 2024 SPJ Salvamont Maramures, serviciu acreditat de A.N.S.M.R. care are si Centrul de Formare Profesionala acreditat sa aiba in componenta conform acreditarii obtinute 30 salvatori montani atestati angajati , adica 5 formatii de salvatori montani angajați”, arată Salvamont Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2