septembrie 20, 2021

De cand se intoarce gerul in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

frigAdministratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 2-15 februarie. Meteorologii se asteapta ca vremea sa intre intr-un proces de racire, temperaturile urmand sa coboare pana la nivelul de ger. In plus, precipitatiile isi vor face aparitia si vor avea aspect de ploi si ninsori, informeaza romaniatv.net.

In Maramures, vremea va fi in general apropiata de normalul termic specific acestei perioade pana in data de 6 februarie, astfel ca sunt asteptate medii ale valorilor maxime in jur de 4 grade si de -3…-1 grad ale celor minime.

Exceptie va face ziua de 3 februarie, cand temperatura va fi mai scazuta, cu maxime de 2 grade si minime de -6…-5 grade, la nivelul regiunii. Racirea estimata spre finalul primei saptamani de prognoza va determina coborarea regimului termic diurn la o medie in jur de -2 grade, iar in cele mai reci nopti minimele termice se pot situa in jurul valorii de -10 grade.

Va ninge, in general slab, in primele zile ale intervalului, iar in 5 si 6 februarie precipitatiile vor deveni moderate cantitativ. Probabilitatea de aparitie a ninsorilor slabe va fi ridicata si in perioada 7 – 11 februarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2