De cand se raceste vremea in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic va deveni normal pentru aceasta perioada din an, iar in unele regiuni se va situa sub mediile climatologice, in timp ce precipitatiile mixte vor fi prezente pe arii extinse dupa data de 17 noiembrie, iar ninsorile din 25 noiembrie, mai ales in zona montana, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie, valabile pentru intervalul 17-30 noiembrie 2014, informeaza Agerpres.

In Maramures, in primele zile ale intervalului, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an, astfel ca temperaturile maxime vor fi de 11-13 grade, in medie.

Incepand din 20 noiembrie, valorile termice vor scadea treptat, urmand a se situa sub mediile climatologice ale perioadei, cu un ecart mediu al maximelor diurne de 5-8 grade, mai mici, spre doua grade, la sfarsitul lunii.

Aceeasi evolutie este estimata si in privinta regimului minimelor nocturne, care vor scadea de la valori, in medie, de 4-7 grade in primele nopti, la un ecart de la—1 la 3 grade, dupa data de 21 noiembrie, cu temperaturi chiar si mai mici spre sfarsitul lunii, cand se vor situa, in medie, in jurul a—4 grade.

In intervalul 17-21 noiembrie, vor fi precipitatii pe spatii extinse, cu caracter temporar, predominant sub forma de ploaie. Probabilitatea pentru precipitatii mixte, in general slabe, va creste dupa data de 25 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *