De ce a tradat Gabriela Hofer. Primarul a promis ca o face director. Si ea viseaza

Reclame home 1
Reclame home 1

gabriela hofer baia mareViceprimarul Gabriela Hofer nu a votat degeaba proiectul privind contractarea creditului de 100 milioane lei, proiect initiat de primarul Catalin Chereches. Discutia dupa celebrul deja paravan amplasat in sala Caminului Cultural din Firiza, acolo unde s-a tinut sedinta de Consiliu Local, a fost ultima dintr-un sir mai lung de negocieri, amenintari si promisiuni, in final consilierul PSD fiind convins sa voteze conform propriei constiinte, dar si propriului interes.

Surse din cadrul PSD sustin ca primarul Chereches i-ar fi promis Gabrielei Hofer functia de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare (fostul TBC), iar viceprimarul social-democrat (inca) a acceptat postul in schimbul votului. Asta dupa ce in interiorul partidului, consilierii au decis sa se opuna contractarii creditului in actuala forma propusa de edil.

La fel a procedat si Elena Carausan, sfidandu-si colegii si sefii de partid (cei cu ajutorul carora a ajuns in functie). Spre deosebire de Hofer, Carausan s-a dovedit a fi un negiociator mai prost. Ea a ales doar sa ii salveze sotului functia de director al Colegiului Transilvania (fostul Grup Scolar Tehnic), in schimbul votului.

Pentru „tradarea” lor, cele doua social-democrate nu mai beneficiaza de sprijinul politic al PSD, astfel ca partidul asteapta demisia lor. Surse social-democrate afirma ca in cazul in care nici de data aceasta nu se vor conforma, vor fi excluse din PSD.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. consilier

  Daca socrul acestei ” doamne ” mi-a spus ca nora lui este cea mai proasta femeie pe care a cunoscut-o vreodata …. cred ca merita cu prsisosinta functia promisa de kake ( parca asa il numesc baimarenii pe primarul lor ).

  Reply
 2. observator

  Parca presedintele PSD Maramures a spus ca sustine proiectul ,sau a crezut ca Catalin Cherches se va intorce in PSD.

  Reply
 3. Mircea Bota vlad

  Cu fața aia trebuie să fie măcar directoare la contagioase. In locu’ lu mama lu’ kake.

  Reply
 4. Pasca Dorin

  Dupa anumite teorii conspiarationiste blatul ar fi de alta natura.Stim cu totii ca singurul investitor venit pe vremea mandatului lui cache e o firma care sta in chirie la famiglia H.Si ? Pai daca s-ar face mult trambitatul Parc Industrial (de care nu se mai aude nimic) e logic ca aia ar prefera sa se mute in incinta parcului pentru diverse beneficii, nu ?Si? Mai e pe agenda marilor viitoare realizari crearea mega parcului industrial ?Sa o lase fara chirias ? Pai noi nu am fost in stare sa facem un parc pe cele 20 de hectare ale lui Ciceu ( un parc industrial se poate face pe minim 5 hectare ) si o sa fim in stare sa facem pe 800 ? Cand si cu cine ?

  Reply
 5. mmm

  Acuma sunt doamne nu mai sunt „fufe” … caparca asa le numea „credinciosul” si omul lui dumnezeu, Chereches …

  Reply
 6. STEKO

  Alte surse spun ca nu i-a promis nimic primarul(adica sa-i dea o functie in+).Se aude prin urbe ca unele magazine,o hala s-ar putea sa nu fi ajuns tocmai in mod legal in,,miinile”ei.Primarul nu i-a promis nimic in +.Doar ca o poate lasa cu ceva in- …

  Reply
 7. ioan

  Iata cum neste bestii fara precedent si-ar vinde orice in continuare ,, dar acum nu mai trebuie nici vagabonzilor mizeriile astea doua si nu numai ele mai sunt dar astea-s trecute rau,,, la alaptat vitei care inca nu stiu carte… sa va fie rusine cu kake cu tat g…e fara masuri!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole