De ce s-a reluat circulatia in Centrul Vechi. Explicatiile primarului interimar

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Primarul interimar Marinel Rob a afirmat in cadrul sedintei extraordinare a CL Baia Mare, desfasurata luni, 20 februarie, ca circulatia rutiera in Centrul Vechi a fost reluata in urma unor solicitari a agentilor economici din zona.

“Am primit o solicitare scrisa cu mai multi semnatari din zona Centrului Istoric – Piata Libertatii pentru a se amenaja o parcare cu titlu provizoriu pe perioada sezonului rece. Motivele invocate au fost cele conform carora clientii se deplaseaza pe perioada sezonului rece, pentru a bea o cafea sau a lua o masa, undeva unde pot sa parcheze cat mai aproape cu masina”, a spus Marinel Rob.

Acesta a mai adaugat ca modificarea va fi anulata odata cu venirea caldurii, dar ca pe viitor se doreste ca masinile sa nu mai circule prin zona.

“Chestiunea este una cu titlu de provizorat. In momentul in care timpul se incalzeste, vom proceda la renuntarea acestei parcari Intr-un centru istoric nu au ce cauta masinile, acesta va fi viitorul sau dezideratul pe care ni-l propunem pentru Piata Libertatii”, a precizat primarul interimar.

Mai mult, in prezent se lucreaza la o documentatie pentru realizarea unor parcari subterane in Centrul Vechi.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. io

    No, Attila, te-a luat urbanismul pe dinainte. De fapt cred ca e un pas indarat a lui Marinel. Nu e in regula nici macar in forma actuala. Sunt suficiente locuri de parcare in zona pentru cei 10 clienti dornici de a cobora din masina direct in birt sau cred ca nu-i mai duc picioarele cand ies de acolo.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1