De ce sa alegem ofertele turistice early booking

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alegerea unei oferte early booking („rezervare din timp”) asigura o serie de avantaje importante, care permit o vacanta mai ieftina in plin sezon.

Desigur, exista si oferta last minute („in ultimul moment”), care poate fi, insa, o varianta care tine mai mult de noroc si de decizia agentului de turism cu cat va reduce pretul.

„Ofertele early booking au aceeasi eficienta, indiferent de destinatia turistica aleasa, explica dl. Florin Pop, directorul agentiei de turism Family Travel. Prin achizitionarea unui astfel de pachet se obtin reduceri ale pretului cuprinse intre 15 si 30%, insa cel mai important avantaj este asigurarea petrecerii concediului exact in locul dorit. Multe hoteluri opresc vanzarile datorita cererilor mari, unele chiar din primele luni ale anului pentru intreg sezonul care va urma”, a incheiat directorul Family Travel.

Este bine ca pachetul early booking sa fie achizitionat cu cel putin sase luni inainte de perioada concediului. Astfel, va putea fi ales cel mai bun hotel, aproape de plaja sau de centrul statiunii, care sa aiba camere cu vedere la mare sau facilitati pentru copii.

Plata unui astfel de pachet poate diferi in functie de disponibilitatea fiecarei agentii turistice. Poate fi solicitata achitarea integrala sau in rate, cu plata unui avans. Este important de cunoscut ca cele mai mari reduceri au termene de rezervare in lunile de iarna, dar se pot prelungi pana in aprilie sau mai.

In portofoliul early booking al agentiei de turism Family Travel se afla numeroase hoteluri din Bulgaria.

„Litoralul tarii vecine de la sud a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta, datorita conditiilor de cazare mai bune decat cele romanesti, declara dl Pop. Acest interes se explica prin aparitia a noi hoteluri sau renovarea frecventa a celor existente, la standarde moderne. Majoritatea locatiilor dispun de piscina exterioara si interioara iar conditiile de curatenie ale plajei sunt superioare. Pe de alta parte, tarifele pentru sistemele All Inclusive sunt mai avantajoase, oferind in acelasi timp facilitati superioare pentru familiile cu copii (animatie, locuri de joaca etc)”, a incheiat directorul familytravel.ro

Interesul pentru ofertele early booking a crescut in ultmii ani. Datele oficiale arata ca peste 15% dintre turistii romani aleg sa achizitioneze astfel de pachete.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole