De Craciun, cadou in 3D de la consilierul municipal Liliana Moga (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

liliana moga la film 2Consilierul municipal UNPR Liliana Moga nu a uitat nici in acest an sa faca daruri de Mos Craciun.

In acest an, de Mos Craciun a vrut sa faca un gest mai aparte pentru cei 12 copii de la Casa de Tip Familial (CTF) Nr. 2 din Maia Mare. I-a invitat la filmul Pinguinii din Madagascar, o productie cinematografica 3D exceptionala si au petrecut cateva ore departe de problemele zilnice.

“Am vrut in primul rand sa-i scot din mediul zilnic. Asa mi-a venit idea vizionarii unui film. Am ales filmul Pinguinii din Madagascar, dublat in limba romana si pentru ca varstele copiilor sunt cuprinse intre cativa anisori si pana la majorat. Oricum actualele filme de desene animate sunt adresate in special familiilor si sunt placute si pentru cei mari. Am gasit intelegere din partea domnului George Breaz, seful centrului de copii si-i multumesc pentru acest lucru”, ne-a declarat Liliana Moga.

Copiii au fost insotiti de Voichita Griguta, instructor cu educatia, declarand la finalul filmului: “Unii copii nu au mai fost la fim de anul trecut pentru ca nu-si permit. Pentru cativa a fost o premiera din toate punctele de vedere pentru ca au intrat intr-o sala de cinema pentru proima oara. Ii multumim doamnei Moga ca s-a gandit si ne-a ales pe noi”.

detectivuldepresasoc.ro

liliana moga la film

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2