DE DATA ACEASTA – Ce le promite Primăria Baia Mare elevilor în acest început de an

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un nou an școlar a debutat azi. Unul cu școli din municipiul reședință de județ unde încă avem șantier, din cauza aceasta elevii fiind obligați să învețe în spațiile altora, unul în care este nevoie de mai multă implicare din partea autorităților locale, astfel încat elevul să vină la școală cu drag.

Ca la fiecare început de an școlar, și acum s-au făcut promisiuni: „După multe piedici și timp pierdut inutil datorită birocrației specific românești, avem în curs de montare și distribuire tablele inteligente, tablete și tot sistemul necesar pentru a asigura elevilor și profesorilor condiții moderne de predare/ învățare. Toți elevii primesc tablete, toate sălile de clasă vor fi dotate cu table inteligente și ce mai este necesar să nu mai existe pauze de la procesul educativ, pentru a fi în pas cu țările occidentale”.

„Construim creșe, grădinițe, reabilităm și modernizăm unități de învățământ, școli, licee, colegii…Încă mai sunt unități unde există lipsuri, încă mai sunt părinți nemulțumiți, elevi care nu au cele mai bune condiții. Avem buget generos pentru investiții în educație. De multe ori am avut situații în care directori de școli spun că nu au nici o nevoie, iar apoi vin părinți să se plângă, pe bună dreptate, că se cer bani pentru cine știe ce dotări sau lucrări. Primăria se ocupă de aceste investiții! Nu mai cereți părinților bani! Faceți solicitări administrației locale, expuneți problemele, doleanțele, cereți și vi se va da!”, spune municipalitatea.

Așadar, Primăria Baia Mare vă invită, dragi părinți, să spuneți ce nemulțumiri aveți față de școala unde învață copilul/copiii dumneavoastră, ce lipsuri sunt și apoi vedeți dacă problemele semnalate se rezolvă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole