DE DIMINEAȚĂ – Mașină răsturnată la Șurdești după ce a lovit un pieton nevinovat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În această dimineață am avut două incidente. În primul caz vorbim despre o mașină care a fost cuprinsă de flăcări pe strada Reconstrucției din Baia Mare, respectiv în urmă cu puțin timp avem un accident rutier pe raza localității Șuirdești. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii, dar și echipajele de prim ajutor.

Centrul Infotrafic al Poliției Română ține să anunțe că sunt artere rutiere unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv în județele Arad (DN 7 și DN 79), Hunedoara (DN 7), Maramureș (DN 18), Satu Mare (DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei, Sălaj (DN 1C), Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

ACTUALIZARE

„Azi, 14 ianuarie, în jurul orei 07.30, polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Șurdești. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, dinspre Șurdești înspre Copalnic Mănăștur a lovit, accidentând un pieton de 58 de ani din Baia Mare.

Victima se deplasa în calitate de pieton din sens opus autoturismului, pe partea carosabilă, întrucât în zona respectivă nu există trotuar. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Ambelor persoane implicate le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2