De la 1 iunie nu mai este nevoie de declarația pe proprie răspundere

Începând de luni, 1 iunie, restricția cu privire la deplasarea/libera circulația în afara localității/zonei metropolitane a fost ridicată și nu mai este nevoie de declarația pe proprie răspundere.

De asemenea, terasele au fost redeschise, cu respectarea normelor stabilite și publicate în Monitorul Oficial al României nr.461/2020. Sunt permise activitățile culturale, iar concertele în aer liber se vor desfășura cu cel mult 500 de persoane și respectarea normelor.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, se arată într-un comunicat al CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1