De la cititori: Aleea Marasti din Baia Mare arata ca dupa razboi (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

aleea marasti baia mare gropi (4)Aleea Marasti este unul din multele locuri din Baia Mare in care strada arata ca dupa bombardamente.

Un cititor ne-a semnalat faptul ca lucrarile de reabilitare au demarat anul trecut, fiind executate de firma Construrom, dar odata cu venirea iernii ele au fost oprite.

Acum insa, drumul arata si mai rau decat arata la inceperea lucrarilor, imaginile de mai jos fiind sugestive.

“Locuiesc pe Aleea Marasti din Baia Mare unde au inceput anul trecut in toamna lucrari de reabilitare executate de SC CONSTRUROM. Aceste lucrari au fost abandonate in iarna. Se intelege acest lucru, dar problema e ca ele arata in momentul de fata mai rau de cum aratau inainte de inceperea lor”, ne-a transmis un cititor.

ZiarMM

aleea marasti baia mare gropi (7) aleea marasti baia mare gropi (6) aleea marasti baia mare gropi (5) aleea marasti baia mare gropi (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    Alea Marasti … mergeti pe I. Maniu, pe Victoriei, etc … sunt mai multe strazi care arata ca dupa razboi … de alea mici dintre blocuri nici nu mai zic … parcari sparte si neasfaltate, drumuri la fel, praf ca in desert … asta suporta copiii nostrii in primul rand si asta suportam noi .. bine ca filfizonul de la primarie e pe la baluri, eurovizioane si balciuri din astea de prost gust precum e si el …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *