De la cititori: Alo, Primaria Baia Mare? Faceti frumos? Mda, vedem. Dar astupati si gropile!

PNL

In Baia Mare nu se poate pune ca nu se lucreaza la infrastructura stradala. Mai o parcare in zona Iorga, ca deh…e lume buna care sta pe acolo, niste borduri prin alte cartiere, ca sa astupam gura lumii, ceva asfalt printre blocurile din zona Meda…. caci nu se poate ciupi, daca nu se face nimic. Desi dispune de o organigrama mai mare ca guvernul federal din Elvetia, Primaria Baia Mare nu are o echipa de control care sa verifice integritatea carosabilului, motiv pentru care, zilnic, zeci de soferi „dau in gropi”, punandu-si in pericol masinile si integritatea fizica.

Unul dintre sutele de baimareni care merg pe traseul Bd. Traian – Bd. Unirii ne-a trimis o fotografie si un mesaj: „In fiecare dimineata trebuie sa am grija sa feresc groapile adanci de zeci de centimetri, provocate de gurile de canal surpate. Mergeti la intersectia din fata Hotelului Mara si convingeti-va. Si sunt multe exemple ca si acesta. De ce nu se poate rezolva o situatie care necesita  doar doua galeti de beton, cateva ore de munca si un pic de responsabilitate?”. Buna intrebare… Se aude, dle Primar?

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. gelu

    pai trebuie ocolita ca doar politicienii au voie sa dea in gropi. Chiar asa dle Primar, de ce nu se rezolva groapa aia ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1