De la cititori: Autoritatile, inghetate in neputinta (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

trotuare-gheata-baia-mare-1In iarna asta a nins rar si putin. In schimb a fost frig si urmeaza inca o perioada cu ger puternic. Circulatia in oras este anevoioasa, atat pe carosabil, cat si pe trotuare. Chiar daca sunt bani putini, nimic nu scuza nepasarea si indolenta autoritatilor.

In zona Pietei Izvoare este un punct de lucru unde Vital nu a intervenit de 3 zile, iar trotuarele din apropiere au insule de zapada inghetata de saptamani pe spatii aflate chiar in fata magazinelor. Dar mai deranjante sunt zonele unde baimarenii au iesit la plimbare dupa Revelion.

Trotuarele si spatiile respective au devenit adevarate patinoare ne amenajate, locuri unde circulatia este nu doar dificila ci si periculoasa. Dupa lege trebuie aruncat cu sare sau nisip. De cine? Evident de administratorul drumurilor si al spatiilor publice. De ce nu se face? De aia, ca sa ne miram noi, cetatenii orasului. Pana cand?

ZiarMM

trotuare-gheata-baia-mare-6

trotuare-gheata-baia-mare-5

trotuare-gheata-baia-mare-4

trotuare-gheata-baia-mare-2

trotuare-gheata-baia-mare-3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    greseala noastra a baimarenilor e ca nu ne adunam cativa, sa dam in judecata administratia locala, sa cerem uramarirea penala a lui Chereches, Rob, Coalitia pentru Baia Mare, si sa ne lamurim unde sunt milioanele de euro luate credit, de ce nu sunt bani de dezapezire, si sa cerem color mai sus mentionati sa aduca inapoi toti banii furati ca sa ne putem plati dezapezirea ….

    Reply
  2. administratia locala

    De unde sa fie bani daca primaria cheltuie sute de mii de euro pentru beculete si concerte iar prostimea tace si inghite ?Parte din acesti bani au fost redirijati pentru campania electorala a anumitor indivizi iar restul au ajuns in buzunarul unor corupti locali.Cum isi pot permite sa semneze contracte (barbul si gasca)cu dedicatie din banii publici.Care dintre ,,marii”politicieni din Maramures au sesizata asta?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *