De la cititori: In Baia Mare, lipsa de implicare si responsabilitate devine endemica (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

In Baia Mare exista o cutuma. Tot ce este bun si frumos e meritul primarului Chereches, iar tot ce e rau sau negativ tine de incompetenta echipei manageriale a municipiului. In acest moment nu se stie exact cine cu ce se ocupa concret, care este diviziunea muncii si repartizarea sarcinilor.

Bine ca primarul si-a terminat de modernizat si decorat biroul, speram cu grija, sa nu deranjeze mijloacele de inregistrare uitate de DNA. Un cetatean din cartierul Sasar ne-a trimis cateva fotografii despre cum se degradeaza parcul RFN, loc de adunare pentru varstnicii si copiii din zona.

In imagini se vede cum sipcile de lemn de la amenajarile care sunt deasupra bancilor se desprind din cauza vantului si neglijentei celor platiti sa le intretina. Nu vrem sa fim alarmisti, dar daca o bucata de lemn cade in capul unui pensionar sau al unui copil de cativa anisori, ne putem trezi cu niste accidente severe care puteau fi evitate daca cei din Primarie isi faceau datoria.

Vom reveni cu date noi, informandu-va daca s-a intervenit sau nu in sensul asigurarii protectiei celor care utilizeaza acel spatiu public.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Rfn

    La ce golaneala este noapte de noapte acolo… sunt uimit ca mai exista si așa!!!Alooo, poliția locală ma sunteți in oraș?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole