Baimarenii, nemultumiti de modul in care administratia ii trateaza pe turisti (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

turnul stefan (3)Piata Cetatii este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Baia Mare. Zona a fost refacuta devenind un spatiu placut in care baimarenii si turistii pot admira vestigiile istorice ale municipiului. Insa, cu toate ca suntem in plin sezon estival si afluxul de turisti este constant, municipalitatea este incapabila sa gestioneze o problema care tine de minima decenta fata de cei care ne viziteaza orasul. Acesta este in esenta mesajul unui baimarean care critica dur modul in care administratia locala ii trateaza pe toti cei care viziteaza orasul si doresc sa admire Centrul Vechi din Turnul Stefan.

Acesta a trimis pe adresa redactiei un mesaj prin care doreste sa traga  un semnal de alarma, in speranta ca autoritatile locale vor rezolva aceasta problema.

“Sambata, 20 august, la ora 9, doua autocare au oprit in Piata Cetatii, pline de turisti straini. Dupa ce au vizitat perimetrul si au admirat noile amenajari realizate, mare parte din ei doreau sa viziteze si Turnul Stefan, lucru insa imposibil de realizat la ora respectiva. Abordat de unul din turisti, nu am putut decat sa-mi asum, ca baimarean, lipsa de interes a administratiei, programul de lucru al punctului de informare  in weekend fiind stabilit intre orele 12 si 16. Nu inteleg de ce nu exista un program intre 8 si 18. Daca mai punem la socoteala si faptul ca in toata piata nu exista banci, iar persoanelor de varsta a treia le este dificil sa se aseze pe blocurile de piatra reci si prafuite din perimetru, putem concluziona ca ne lipseste viziunea si responsabilitatea. Asta in conditiile in care clamam ca ne dorim sa fim Capitala Culturala Europeana”, a mentionat baimareanul in mesajul transmis.

Alexandra MILCU

turnul stefan (1)  turnul stefan (2)

turist

program

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. cucurucu

  Sefa turismului local o fi ajuns in functie pe modelul ciceuoan, tot din vreo secretara iar turismul nu e ca secretariatul,cafeaua fierbinte lu’ sefu’ si curu’ pe scaun.

  Reply
 2. Zoli

  Subscriu cele afirmate in text!La fel a fost si duminica trecuta – zeci de tineri la Cinterem care ar fi putut urca in turn iar Turnul Stefan inchis!Probabil turistii care ne viziteaza si ar dori sa urce in turn ar avea o vorba:”Multumim,dar alta data nu!” – si cu asta eu zic sa le multumim celor din administratia de rahat al orasului nostru pentru ”efortul si munca depusa in folosul orasului si cresterea turismului”! Bravo!

  Reply
 3. D.C.

  Oras in pom si pomul in aer.Copacii tineri se usucă cu sutele prin oras deoarece absolut nimeni din primărie nu s-a gândit ca daca nu-i uda peste vara o sa se prapadeasca,incat te si intrebi ce indivizi terchea berchea administrează acest oras.De absolut nimic nu suntem in stare,e amatorism total si ar trebui sa ne întrebăm ce face un întreg aparat administrativ? Probabil se deplasează la Primărie doar pentru salariu ca in rest suntem sătui de vesnicele povesti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2