De la cititori: Cai surprinsi cautand prin gunoaie, in Baia Mare (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

Un cititor ne-a trimis cateva fotografii in care apar doi cai cautand tocmai in doua din tomberoanele amplasate in oras.

Dupa ce s-au plimbat nestingheriti in zona scolii 18, cabalinele s-au gandit sa caute ceva de-ale gurii prin gunoaie, doar ca n-au gasit nimic pe gustul lor, ne transmite baimareanul care a surprins imaginile inedite.

Nu este o noutate prezenta cailor in zona, dat fiind faptul ca nu departe se afla deja celebrul cartier Pirita, unde o parte dintre locatari detin astfel de animale. Pe care uneori le lasa… la plimbare prin oras.

Vlad HERMAN 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

6 Comments

 1. Andrei

  Cai, carute, boschetari si caini vagabonzi. Asta e imaginea orasului Baia Mare. N-ai zice ca e un municipiu cu peste 100 000 de locuitori. Ce bine ca s-a intors mesia, mai planteaza niste flori mai baga 2 concerte si uitam de toate. Noapte buna Baia Mare…

  Reply
 2. gaby

  Nu fiti rai,is caii consiliului judetean de la primul parc de echitatie industriala din Lapusel.Le-a dat Zetea liber de Rusalii.

  Reply
 3. dan

  Problema nu e a cailor, ci a politiei locale inexistenta. Ce ar fi daca animalele ar fi duse intr-un spatiu protejat pina cind “stapinii” ar veni dupa ele ca dupa o masina ridicata, cu plata corespunzatoare a taxelor? Credeti ca i-ar mai lasa liberi la hrana si i-ar exploata la tractiune pina la epuizare? Aveti stiinta ca taranul roman nu-si ingrijea animalul de povara cu tot respectul pentru ca era mijlocul lui de munca?

  Reply
 4. Zoli

  In orasul nostru Baia Mare,viitoare ”mare metropola”?! No way!! De fapt caii erau pusi de Drusal pentru a sorta gunoiul! Asa cum de exemplu sunt si asa zisii drogati,care de fapt testeaza calitatea aerului sau asa zisele prostituate care doar verifica fluidizarea traficului,sau asa zisii cersetori care sunt de fapt angajati al fiscului in lupta combaterii spalarii de bani! Totul e normal,doar unii vad altceva!

  Reply
  1. alex

   De ce ponegresti acest minunat oras,condus de bravul ctitor care de o vreme nu mai sufla o vorba de marile lui proiecte ( era sa zic povesti).Cred ca omul nostru s-a mai înmuiat un pic,deoarece e prea la liber functionarimea ( e ca pe vremea lui Rob).

   Reply
   1. Zoli

    Probabil bravul ctitor a primit betisoare la fund de la mami sub pretextul ”Nu e o problema ca ai furat,e problema ca te-au prins!” si acum dupa ce i s-a taiat piuitul,perioada marilor proiecte s-au dus,el doar isi asteapta rasplata,o binemeritata vacanta la Beciul Domnesc! Ii dorim muuuulte zile de odihna! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *