De la cititori: Caini pe locurile de joaca amenajate pentru copii (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un baimarean ne semnaleaza faptul ca odata cu topirea zapezii au aparut si excrementele de caine, depuse de-a lungul iernii inclusiv in unele locuri de joaca din oras.

„In urma cu vreo luna ne-am mobilizat cativa parinti si am curatat rahatul de caine din locul de joaca amenajat in spatele blocului. De atunci, in fiecare dimineata avem discutii cu detinatorii de caini, care ii aduc sa-si faca nevoile exact pe cei cca 20 mp de covor de cauciuc din locul de joaca.

De bine, de rau, in Baia Mare exista destule spatii verzi unde proprietarii de caini pot sa-i scoata la miscare. Nu-i normal sa-i duca sa-si faca nevoile fiziologice exact pe cei cca 20 – 30 mp de locuri de joaca amenajate pentru copii, ca mai apoi copii de cativa ani sa trebuiasca sa se joace in rahat si urina de caine!”, a spus Mihai Contras.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. gheo

  Unde sunt primarul si viceprimarul in aceasta problema? Aceste locuri de joaca in primul rand nu sunt vizitate de Primarie ( in Bucuresti li se asigura chiar paza de personal specializat),astfel incat o vizita a Politiei locale ( care mai nou sta prin tufisuri la 200 m de semafoare si urmareste sa nu treci pe rosu la semafor,la o ora fara circulatie pe drum ),sau cei de la SPAU ( care ar trebui sa curete si sa igienizeze ),ar fi obligatorie.Tufisarii de la locala au ajuns sa copieze practicile Militiei,dinainte de 1989,cand militianul ascuns in boscheti urmarea daca msinile opresc la indicatoare,mai ales la trecerea de cale ferata ( in Dej erau chiar antologici).Deci pestele de la cap se impute,cine are in grija locurile de joaca si spatiile verzi?

  Reply
  1. Mariuca

   da’ exista asa ceva?! – primar si viceprimar. de fapt, ei sunt mai multi dar inca nu s-au stabilizat, sunt la pubertate de aceea nu-i vezi in forma maxima

   Reply
 2. mmm

  problema asta a fost ridicata de multe ori … sa nu ma intelegeti gresit, nu dau vina pe caini, am crescut avand caini, problema e nesimtirea cetatenilor … cei care au caini 90% dintre ei nu strang niciodata dupa ei … nimeni nu ii amndeaza … daca iese politia la 7 dimineata pe orice straduta de cartier, isi poate face norma de amenizi pe luna de la cei care scot canii si nu curata dupa ei … totul porneste de la civilizatie …mergeti in cartiere si vedeti problema cainilor, problema parcarilor pe spatiile verzi … totul tine de bun simt, civilizatie si respect … de ce sa am eu acces la spatiul verde cu copii cand un idiot nesimtit poate parca masina acolo … de ce sa am eu linistia ca se pot plimba copiii linistiti pe trotuar cand un idiot isi scoate cainele afara la rahatit si nu curata dupa el …

  Reply
 3. doar in RO!

  de la 1 Aprilie ii amendeaza Politia Locala daca nu au faras si punga sa stranga dupa ei, asta asa legal, doar ca cei de la Locala nu ies din masini sa vada ce se intampla prin parcurile si locurile de joaca a copiilor. Le-as dori sa se joace si copii lor cu „jucariile” lasate de animale si sa le bage si in gurita!

  Reply
 4. Ducu

  mda…Politia Locala se crede de la circulatie, dar fara a avea dreptul de a intocmi procese verbale legal. Si uite asa trece luna si isi iau salarul fara a isi face treaba, ca doar ei se ocupa de circulatie (iar toate pv-urile sunt contestate, deoarece nu poate intocmi un PL amenda de circulatie).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2