De la cititori: Cand veti rezolva problemele din parcari? (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Administratia publica locala se vaicareste ca nu are bani de parca jaful din primarie se putea realiza fara complicitatea unora de acolo. Nu vor fi investitii si nici lucrari de reparatii serioase in cartiere, dar functionarii vor avea salarii marite succesiv.

De ce sa te chinui sa faci o cariera cinstita sau studii la facultati serioase? In administratie nu conteaza ce stii, nici cat si cum lucrezi. Sa ai o licenta, nu conteaza unde, masteratul, nu e de mult o problema in Romania, dar fara studii postuniversitare ramai personal de executie toata viata, cu zero sanse sa promovezi. Nu se pune problema evaluarii organigramei si nici a eficientei muncii angajatilor din sectorul bugetar.

Sa tot lucrezi la stat daca nu te trage nimeni de maneca, intrebandu-te de sanatate sau ce ai produs astazi. Bine ca sunt calificativele maxime si drum deschis pentru noi venituri salariale. Un cetatean ne intreaba ce face Politia Locala si cu ce se ocupa zecile de angajati ai structurii?

Aflat intr-o parcare pe strada Vasile Lucaciu, unde fusese la medic cu mama bolnava, baimareanul nu putea pleca din cauza masinilor parcate aiurea. „E jale cu parcarile, fiecare-si pune masina unde vrea fara sa tina cont ca altii se grabesc sau au probleme. Ce fac cei care controleaza parcarile doar in zonelor centrale? Pe unde umbla cand ai nevoie de ei si cine va pune la punct firmele care fac aprovizionarea agentilor economici?”

Fotografiile nu necesita comentarii suplimentare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. tindela

  Politia Locala? Cu dl. dr. Mandra Marius Nicolae ca director executiv? 🙂 🙂 Auziti… DOCTOR!!! DOTTORE!! Musai ca ar trebui verificata si lucrarea lui de doctorat.. 🙂

  Reply
 2. mmm

  peste tot e aceasi situatie …sincer ma pregatesc de mult timp sa fac o sesizare catre politia locala cu privire la masinile parcate pe spatiul verde in zona in care stau … nesimtire curata … inteleg ca sunt locuri de parcare putine dar nici nesimtirea de la noi … parcam pe spatiul verde ca ne e lene sa mergem 100 de m pe jos …

  Reply
 3. darius

  Sa dea amenzi usturatoare,stabilite de CL Baia Mare. Nu mi se pare normal ca un oras saracit sa fie nevoit permanent sa repare ce distrug niste nesimtiti.E ca si in parcul Mara,unde dupa a doua reabilitare placile se desprind in urma inghetului si probabil a cimentului de proasta calitate.Nici lucrarile de pe vremea lui cake nu prea difera de cele ale inaintasilor,scria unul ca lemnul de pe Podul Viilor putrezeste si au aparut niste ciuperci negre.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole