De la cititori: Cum parcheaza soferii care isi fac cumparaturile de la mall-ul Gold Plaza

Mall 2Un alt exemplu de nepasare ni-l ofera soferii care isi fac cumparaturile in mall-ul baimarean Gold Plaza. Desi complexul beneficiaza de un centru de monitorizare video, loc de unde se poate supraveghea in timp real orice coltisor al cladirii, vizitatorii parcheaza in subsolul mall-ului dupa legea junglei. Deranjat de faptul ca agentii de paza nu au luat masuri pentru a mentine ordinea, un baimarean a trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii, in speranta ca cineva va lua masurile necesare.

“Dupa reglementari ar fi conditii, in practica insa e haos si nepasare, aspecte care coroborate cu mentalitatea de nesimtit urban a unora dintre vizitatori, iti taie orice chef de a fi decent, generandu-ti porniri anarhice. Imaginile spun tot despre cum se parcheaza in subsolul de la Gold Plaza si cat este de interesata administratia sa mentina ordinea. Intre momentul realizarii pozelor exista un interval de 32 de minute, timp suficient ca un agent de paza nonogenar sa se deplaseze si sa ia masuri. Din pacate, nu s-a intamplat”, a mentionat baimareanul in mesajul transmis.

ZiarMM

Mall 3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Daniel

    In weekend e haos in acea parcare. Când vezi cu x roșu la intrare in parcare, nu mai intri ca sti ca e omor pe locurile de parcare. Doamne fereste de un incident pe acolo la cata aglomeratie e pe acolo.

    Reply
  2. george

    Pe langa ca e aglomeratie mai e si nesimtirea celor care folosesc parcarea. De ce nu se ocupa administratia mall-ului sa tina ordine? ca sa nu piarda un client nesimtit care parcheaza aiurea?! De fapt pierde mult mai multi, caci asemenea mie, si alti baimareni vor renunta sa mai mearga acolo. Eu nu mai am chef sa fiu sfidat de soferi nesimtiti si de o administratie indolenta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1