De la cititori: De ce nu respecta politia legile?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

masina politieiUn cititor care circula frecvent pe strada Gheorghe Sincai ne-a trimis o fotografie despre un aspect intalnit aproape in fiecare zi. In imagine apare o duba a Politiei Municipiului Baia Mare, marca Mercedes Vito cu insemnele corespunzatoare, care este parcata pe trotuar, spatiu destinat traficului pietonal, chiar in fata sucursalei locale a Bancii Nationale.

„Am stat de cateva ori in asteptare mai multe minute. Ma gandeam ca e o masina care face transport de valori si asteapta sa fie adusi sacii cu bani. Apoi am observat ca masinile pentru transport valori sunt de alt tip, blindate si protejate si ca ele intra in curtea bancii din parcarea aflata pe latura vestica a cladirii. Si atunci de ce sta masina aia pe trotuar intr-un dispret total fata de lege?

Pe mine m-au amendat cu 200 de lei pentru ca mi-am lasat cateva minute masina pe un trotuar. Se aplica cumva legea dupa criterii diferite? Nu e deviza lor LEX et HONOUR?!”, a concluzionat baimareanul.

Asteptam o reactie din partea noului comandant al Politiei Baia Mare sau de la chestor dr Viorica Marincas, sefa IPJMM

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Tudor

    Cum de ce? de aia ca pot. Cine sa-i ia la rost? Politia Locala? Boactarii aia n-au curaj sa se dea la „organu”.

    Reply
  2. George

    E adevatat, masina nu deranjeaza traficul pietonal cu nimic, dar incalca legea. Daca e valabila pentru mine, e valabila si pentru autoritate (nu vreau sa spun „organ” ca il asimilez populist cu altceva). Si legea trebuie sa fie unica pentru toti. Am o rezerva: este plasat vreun indicator de interzicere a parcarii pe trotuar? Nu vad in poza.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole