De la cititori: Drumurile din Baia Mare, sub zapada la prima ninsoare serioasa (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

zapada-baia-mare-drum-1Prima ninsoare serioasa din aceasta iarna a adus cu sine ceea ce se asteptau cei mai multi dintre cetateni: drumuri si trotuare greu de circulat.

Cauza, lipsa unui operator serios de deszapezire, asta dupa ce la primele doua licitatii organizate de municipalite nu s-a prezentat nimeni.

Situatia s-ar putea inrautati in urmatoarele zile dat fiind faptul ca sunt asteptate ninsori pana cel putin duminica, in timp ce urmatoarea licitatie va avea loc in jurul datei de 20 decembrie.

Un cititor ne-a trimis cateva fotografii facute in zona mall-ului, care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Vlad HERMAN

zapada-baia-mare-drum-5

zapada-baia-mare-drum-4

zapada-baia-mare-drum-3

zapada-baia-mare-drum-2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Vizor

  Da Baia Mare este blocata in proportie de 90% din cauza zapezi si asta datorita incompetentei coalitiei care guverneaza orasul dar adevarul este altul , de ce nu se intervine cu utilaje este clar primarul penal a dat dispozitie sa blocheze orasul cu zapada si singurul care poate sa intervina este el si trebuie eliberat sa ne salveze, cata escrocarie este la mijloc .Primarul intermediar si toata coalitie ar trebui sa plece sa ne lase , baimareni trezitiva si haideti sa punem ordine in oras////

  Reply
 2. mmm

  mna acuma toti votantii lui Chereches sunt asteptati cu lopetile in mana sa dezapezeasca drumurile … mai tineti minte cum i-a aliniat Kake pe aia de la Rosal anul treut in fata catedralei cu utilajele si a facut el pe smecherul ….si aia de la Rosal si-au luat talpasitia ??? mna situatia de acuma i se datoreaza lui Kake asa ca il asteptam cu lopata in mana pe strazi …si pe masa la fel …

  Reply
 3. ovidiu

  Si eu ma voi duce la vot asa cum s-au implicat,,domnii”parlamentari,senatori,deputati,primari si alte persoane care nu ne fac cinste orasului.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2