De la cititori: Locurile de joaca, un pericol pentru copiii baimarenilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

parcul central (1)Multe dintre locurile de joaca destinate copiilor sunt un real pericol pentru cei mici. Un exemplu in acest sens este si Parcul Central din Baia Mare, unul dintre cele mai moderne locuri de relaxare. Desi a fost dat in folosinta in urma cu mai putin de un an, mobilierul a inceput sa se degradeze, iar parintii sunt nemultumiti de faptul ca spatiul de joaca nu le ofera celor mici siguranta de care au nevoie. Un cititor ZiarMM a trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii care evidentiaza modul de degradare al spatiului destinat copiilor.

„Obisnuim sa ne petrecem mult timp in acest parc, alaturi de cei mici. Insa, ultima data cand am iesit la joaca am observat ca o parte din jucariile amplasate aici sunt distruse, iar copiii, mai ales cei foarte mici, care nu stiu sa evite pericolele, se pot accidenta foarte usor. Speram ca autoritatile locale sa rezolve cat de repede aceste probleme. Pana atunci, ii vom duce pe copii in alte parculete”, a mentionat baimareanul, in mesajul transmis.

ZiarMM

parcul central (2)

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  periculoase, periculoase .. da nu asta conteaza …conteaza ca au costat mult si cine trebuie si-a umpul buzunarele … pe cine credeti ca intereseaza de copii … ii doare fix in cot … mergeti sa vedeti cum pun borduri … daca vine cineva cu handicap are nevoie de macare .. tre sa va bagati bine in cap ca sunteti carne de tun buni si respecteti doar in campanii electorale … in rest ii doare pe toti politicienii fix in cot de nevoile sau de parerile noastre … ce sa mai vb de lucru lor pentru noi si pentru cresterea nivelului de trai si confort … deja astea is sf uri …

  Reply
 2. G.B

  Receptii facute de Barbul pe bani fara numar dati de catre cake.Asta nu a auzit de mentenanta,dar la primul copil slutit prin vreun astfel de parc sunt curios cine va fi tras la raspundere?

  Reply
 3. ghio

  eu zic sa le radem cu buldozeru sau sa-i roage Anghel pe tzaganii lui sa le casapeasca.Fac si bani tzaganii.si scapam si noi baimarenii de parcurile astea de joaca.Da ce atatea parcuri

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2