De la cititori: Mizerie, delasare si lipsa de interes fata de spatiile publice (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

banci-mizerie-2Baimarenii au fost informati ca nu sunt bani la bugetul local, dar nu si de ce. Nimeni nu le spune unde sunt banii proveniti din taxe si impozite platite de ei si nici de ce putinul care mai exista este alocat cluburilor sportive private.

Nu sunt bani destui pentru curatenie, dar se aloca sume importante pentru manifestari si spectacole populare in beneficiul politicienilor. Piata Pacii face parte din zona denumita Orasul Vechi, adica centrul istoric al Municipiului Baia Mare.

Un baimarean la a patra generatie, care trece zilnic pe acolo, ne-a trimis cateva fotografii relevante pentru nivelul de delasare al celor care administreaza orasul. Banci sparte, cosuri de gunoi metalice ruginite si pline de gunoaie, resturi menajere aruncate peste tot de oamenii strazii.

Ne intrebam cu ce se ocupa cei de la SPAU in acest sezon? Unde sunt zecile de angajati care apar in organigrama stufoasa a serviciului aflat in subordinea Directorului General Vasile Barbul? Cat este de dificil sa intretii mobilierul stradal si sa mentii curatenia intr-o zona tranzitata mai ales de turisti?

“Incepe sa ne fie rusine ca suntem baimareni, pe langa coruptie mai avem mizerie si delasare”, a fost concluzia cititorului nostru.

ZiarMM

banci-mizerie-4

banci-mizerie-3

banci-mizerie-1

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. Florin

  da pupincuristilor. Nu e curatenie in oras, nu mai spala nimeni strazile, parcurile sunt lasate de izbeliste. De ce?
  Pentru ca doar Kake a reusit sa-i puna la treaba pe toti?

  Reply
 2. D.C

  Iar greaua mostenire? Mai baieti,trebuie sa te si pricepi,sa fi gospodar,harnic,sa-ti misti fundu de pe scaunele caldute din birouri,sa ai subordonati profesionisti,dedicati muncii,etc.La noi nimic nu e normal si sa nu uitam ca sunt si saraci mizerabili si saraci unde in gospodarie e farmacie.Dar taranul ramane tot taran.

  Reply
 3. elena

  Epoca cake s-a terminat,sa ne fie clar dar ce nu inteleg e faptul ca noi tot nu avem solutii si din cate îmi dau seama in următorii 4 ani nu o sa facem absolut nimic ci o sa ne plangem ca babele.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2